Har det blivit dags att

Byta tak?

Är du i behov av att byta tak?

Då har du kommit rätt. Takläggarna Dalarna AB utför tak-uppdrag i alla storlekar. Vi kan hjälpa dig med takrenovering på bland annat ett garage, villor eller på radhus. Med 14 års erfarenhet av tak är vi det naturliga valet för dig som ska byta tak i Gävle. 

Vet du inte vilket material du ska välja när du ska byta tak? Lugn vi hjälper dig. Våra hantverkare besitter lång erfarenhet och bred kompetens inom yrket. Med hjälp av en besiktning kan vi undersöka vad för typ av jobb som behöver göras och vilket material som skulle passa just ert hus behov och läge. Vi har alltid en öppen dialog med dig som kund och undersöker alltid olika alternativ för att tillmötesgå dig och dina önskemål.

Takläggarna kan tak! Det kan du lita på. Vi utför fackmannamässigt utförda takarbeten alla årets årstider. Takarbeten som är anpassade för klimatet i Sverige. Vi är med andra ord det trygga och säkra valet när du ska byta tak i Gävle.

Du kan känna dig trygg med oss

Takläggarna har alltid som målsättning att du som kund ska känna dig trygg med att lämna ditt hus i våra händer. Hos oss hittar du alltid kunniga och noggranna hantverkare som jämt sätter dig som kund i fokus.

Oavsett vem du är får du alltid lika mycket engagemang och yrkesskicklighet av oss. Vi ser varje projekt som unikt och anpassar oss efter era önskemål gällande tid och budget.

För oss är det viktigt att du känner att vi är det bästa och mest professionella alternativet när du ska byta tak i Gävle. Därför lägger vi stort värde i att alltid följa branschens rekommendationer. Hos oss finns därför till exempel ansvarsförsäkring, trygga garantier och certifierad personal.

Låt oss hjälpa dig att byta tak i Gävle

Vi förstår om du känner dig överväldigad. Det är mycket att tänka på när du ska byta tak. Vilket typ av tak passar huset och läget? Vad är det för lutning på taket? Du ska även avgöra vilket material som rätt för just ditt hus. Visste du till exempel att ett takpannetak bara fungerar som det ska så länge pannorna ligger rätt? Pannorna måste såklart även vara hela. Och pannor kan även skilja stort i både pris och kvalitet.

Låt oss hjälpa dig när du ska byta tak. Oavsett vilket material du väljer när du ska byta tak kan vi hjälpa dig.

Vår expertis är papptak, men våra hantverkare har även erfarenhet och kunskap av tegel och plåt.

Hur vet man om man behöver byta tak?

Bra fråga. I regel brukar vi rekommendera att gå igenom ditt tak två gånger om året för att förekomma eventuella problem som kan dyka upp.

Takläggarna Dalarna AB kan utföra besiktning på ditt befintliga tak för att avgöra hur omfattande arbete som behövs utföras. Kanske behöver du inte byta tak, utan det räcker med ett underhåll? Visste du att ett korrekt underhållet tak kan fördubbla dess livslängd? Det finns med andra ord pengar att spara.

Skador som inte upptäcks i tid eller åtgärdas däremot kan bli en kostsam historia. Undvik onödiga kostnader och stress genom att byta tak i tid.

Har du möjlighet att byta tak själv, men funderar på om ditt tak är säkert att vistas på? Vi kan även hjälpa till med tips och råd kring säkerhet när man ska byta tak.

Kontakta oss idag med alla dina frågor om att byta tak i Gävle

Kontakta oss redan idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. 

Kontakta oss redan idag för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. 

Hej!

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

För mer information kring cookies och hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy.